Formular de Comanda

Alege o metoda de plata de mai jos:

 

1 .Achita cu CARDUL

 – Achiti securizat prin Paypal– cel mai sigur sistem de plati cu cardul on-line disponibil international …

– Manualul si bonusurile le descarci ACUM direct la tine in calculator de oriunde te afli (orice tara din lume)…- Pentru plata apasa butonul “Buy Now” de mai jos:
2. Comanda prin Posta Romana

 

cd

87 RON + 10 RON (taxe postale)= 97 RON
Datele
dumneavoastra sunt strict confidentiale.

 

index_plata_ramburs_postaromana

arrow_down

MAXIMA DISCRETIE – Coletul pe care il veti primi de la noi NU va releva absolut NIMIC despre continutul acestuia mai mult poate fi ridicat doar de tine de la Oficiul Postal de care apartii. Acesta ajunge in 3- zile- (lucratoare)- de la efectuarea comenzii, iar plata se face la ridicarea coletului de la Posta Romana.Va multumim pentru intelegere!

Completeaza toate datele (Strada… Nr..,Bloc ,Sc, Ap )

*
*
*
*

“Maresteti-Penisul “este o carte in format digital PDF pe suport CD. Dupa ce intrati in posesia CD-ului e-cartea o puteti copia pe calculatorul dvs unde le veti putea vizualiza sau lista la imprimanta daca doriti.

Nu folositi  CD-ul pe care il veti primi  in DVD “decat in calculatorul sau laptopul dumneavoastra.Nu expediem colete in afara tarii ,singura modalitate de a intra in posesia manualelor daca sunteti in alta tara este sa alegeti metoda de plata nr 1.Va multumim pentru intelegere!

Pentru orice intrebari sau nelamuriri ne puteti scrie la adresa de mail:

marestetipenisul01@gmail.com